Bartın-karabük Arasındaki Doğal Ağaç Tüneli Korunacak

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın Bartın-Karabük karayolu arasında bulunan "Doğal ağaç tüneli" konusunda Ulaştırma Bakanına verdiği yazılı soru önergesi ile ilgili bir açıklama yaptı

Bartın-karabük Arasındaki Doğal Ağaç Tüneli Korunacak
  AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç , CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ' nın Bartın-Karabük karayolu arasında bulunan " Doğal ağaç tüneli " konusunda Ulaştırma Bakanına verdiği yazılı soru önergesi ile ilgili bir açıklama yaptı .
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç , Bartın-Karabük karayolunun Abdipaşa beldesi sonrasında bulunan " Doğal ağaç tünelinin " korunacağını belirtti . Milletvekili Tunç , Bartın-Safranbolu arasında devam eden duble yol çalışmalarında bu yolun 20 ile 32 . kilometreleri arasında yer alan doğal ağaç tünelinin korunacağını açıkladı . Milletvekili Tunç , " Bartın-Karabük arasında doğal güzelliği ile görenleri büyüleyen bu manzaranın ortadan kaldırılmasına kimsenin gönlü razı olamayacak . AK Parti iktidarı duble yol çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor . Bartın sınırları içerisinde 60 kilometreden fazla duble yol inşa ettik . Bartın ' ı çok daha kolay ulaşılabilen bir il haline getirmek için çalışıyoruz . Bunu yaparken de doğal güzelliklerin zarar görmemesi için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz " dedi .
Konuyu gündeme getiren CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ' ya da hassasiyeti için teşekkür eden Milletvekili Yılmaz Tunç , doğal ağaç tünelinin yok edileceğine ilişkin söylentileri ortaya atanların daha sonra bu söylentilere yine kendilerinin inandıklarını söyledi .