Türk Telekom Can Uğur Öğüt'le 3 yıllık sözleşme imzaladı

Türk Telekom altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Genç Telekom'da forma giyen Can Uğur Öğüt, Türk Telekom A Takımı'nda oynamak üzere üç yıllık re

Türk Telekom altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Genç Telekom'da forma giyen Can Uğur Öğüt, Türk Telekom A Takımı'nda oynamak üzere üç yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Türk Telekom Basketbol altyapısından yetişen ve Genç Telekom'da mücadele veren Can Uğur Öğüt ile Genel Menajer Ahmet Arif Turhan üç yıllık resmi sözleşme imzaladı. 2009-2010 sezonunda basketbol ikinci ligi takımlarından Genç Telekom'da gösterdiği performansla kendini gösteren Uğur, yeni sezonda Türk Telekom A Takımı'nda forma giyecek.

Baş Antrenör Faruk Akagün ve Gencer Baytimur yabancı oyuncu transferleriyle meşgul olurken, Genel Menajer Ahmet Arif Turhan ise yerli transferleri noktalıyor. Genel Menajer Ahmet Arif Turhan, "Genç kadromuza, yuvamızdan yetişen oyunculardan da takviye yaparak, geniş ve dinamik bir kadro kurma amacımızı gerçekleştiyoruz. Uğur'un hırsı ve yeteneğini A Takım'daki tecrübeli takım arkadaşlarıyla birlikte perçinleyip mücadeleci bir takım ruhu kurma yolunda ilerliyoruz. Kazansak da kaybetsek de, kazanan Türk sporu ve Ankara Basketbolu olacaktır." şeklinde konuşarak Uğur'u tebrik etti.

Uğur ise yaptığı açıklamada, Türk Telekom camiasında yetişmekten büyük gurur duyduğunu ve bundan gelen güven ile ter akıtacağını belirtti.