Özel Yıldız İlköğretim Okulu, kreş binasına kavuşuyor

Burdur'un Bucak ilçesinde Özel Yıldız İlköğretim Okulu, 2010-2011 sezonunda daha modern ve donanımlı sınıflarda eğitim ve öğretim verebilmek için kreş

Burdur'un Bucak ilçesinde Özel Yıldız İlköğretim Okulu, 2010-2011 sezonunda daha modern ve donanımlı sınıflarda eğitim ve öğretim verebilmek için kreş binası yapıyor. Kreş binasının temeli Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem, Müftü Vekili İsmail Satılmış, öğrenci veliler ve çok sayıda Bucaklı'nın katılımıyla atıldı.

Okul Müdürü Adem Akarmut, mevcut binanın yeterli olmaması nedeniyle ek binanın inşaatına başladıklarını belirterek, "İnşallah yeni öğretim yılına kadar da binamızı bitirmeye çalışıp eğitim öğretime hazır hale getirmek için gayret gösterecegiz." dedi. 300 metrekare üzerine kurulacak yeni binanın 12 derslikten oluşacağını 4, 5 ve 6 yaş grubu çocuklara hizmet vereceği bilgisini veren Akarmut, şöyle devam etti: "Çalışan ebeveynler için de çok büyük bir kolaylık olacak çünkü evlatlarına 08.00'den 17.00'ye kadar bakacağız. İnşaatımızın başlamasında emeği geçen sayın Kaymakam'ımıza, Belediye Başkanı'mız ve ekibine, Milli Eğitim Müdürü'müze, Bucaklı işadamlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu da ilçede eğitime ne kadar önem verildiğinin son yıllardaki başarılarda görüldüğünü ifade ederek, "Son aldığım duyumlarda da SBS'de 8 öğrencimiz ful çıkarmışlar. Gerçekten tebrik ediyorum." dedi. Hacıbektaşoğlu, Yıldız Özel İlköğretim Okulu'nun da bunda büyük katkısı olduğunu, ek binanın da nice başarılı öğrencileri yetiştireceğinden emin olduğunu belirtti.

İlçe Müftü Vekili İsmail Satılmış'ın yaptığı dua ile ek binanın temeli atıldı.