Giresun Belediyesi kanalizasyon projesini hayata geçiriyor

Giresun Belediyesi tarafından Kayadibi ve Samanlıkkıranı mahallelerinin kanalizasyon şebekesi projesinin temeli törenle atıldı.

Samanlıkkıranı Mah

Giresun Belediyesi tarafından Kayadibi ve Samanlıkkıranı mahallelerinin kanalizasyon şebekesi projesinin temeli törenle atıldı.

Samanlıkkıranı Mahallesi'nde yapılan törene CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, mahalle muhtarları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kayadibi ve Samanlıkkıranı mahallelerinin kanalizasyon sorunlarının yıllardır devam ettiğini söyledi. Aksu, her iki mahalle halkına kanalizasyon sorunlarının çözümü için söz verdiklerini anımsatarak, "Bugün bu sözümüzü yerine getirmek için gereken çalışmalara başlıyoruz. Hem Kayadibi, hem de Samanlıkkıranı mahallelerimizin halkı yılladır yaşadıkları mağduriyeti gidereceğiz." dedi. Projenin yaklaşık 3 ay süreceğini dile getiren Aksu, 1,5 milyon liraya mal olacağını sözlerine ekledi.

CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ise Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş projenin temelini attı.