Farklı ülkelerden yaklaşık 100 işadamı Erzurum'a geliyor

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya kıtalarından 100'ü aşkın işadamının Erzurum'da

  Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUDAKA ) Genel Sekreteri Rıfat Altan , Avrupa , Amerika , Afrika ve Asya kıtalarından 100 ' ü aşkın işadamının Erzurum ' da bir araya geleceğini söyledi .

KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan , Cihan ' a yaptığı açıklamada ' Anadolunun Zirvesinde Uluslararası Tanıtım ve İşbirliği Buluşması ' etkinliği hakkında bilgi verdi . ABD , Polonya , Rusya , Mozambik , Sri Lanka , Kazakistan , İran gibi ülkelerden 100 ' ü aşkın işadamının Erzurum ' da iş görüşmeleri yapacağını belirten Altan , haftasonu iş görüşmeleri için stant açılacağını söyledi . İşadamlarının Erzurum , Erzincan , Bayburt ' a da götürüleceğini ve buralarda Türk işadamları ile görüşme imkânı oluşturulacağını ifade eden Altan , Erzurum ' daki iş görüşmelerinde açılacak her stant için 750 lira ücret alınacağını açıkladı . Hazırlık aşamasında bir sıkıntı yaşanmadığını ifade eden Altan , etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini sözlerine ekledi .