Chp İl Başkanlığı'na Atanan Berhan Şimşek İstanbul'a Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı görevine atanan Berhan Şimşek İstanbul'a geldi

  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İstanbul İl Başkanlığı görevine atanan Berhan Şimşek İstanbul ' a geldi . Atatürk Havalimanı ' nda yüzlerce partilinin karşıladığı Şimşek , " Amacımız CHP ' nin iktidarıdır . Berhan Şimşek ' e koltuk aramak , Gürsel Tekin ' e makam bulmak değil . İstanbul ' u kanatlandırmaya geldik " dedi .
CHP MYK ' da alınan kararla Gürsel Tekin ' in yerine İstanbul ' a il başkanı olarak atanan Berhan Şimşek , Ankara ' dan İstanbul ' a geldi . Şimşek ' i Atatürk Havalimanı ' nda yüzlerce partili karşıladı . Partililerin yoğun ilgisi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı . Kalabalığı selamladıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Şimşek , " İstanbul ' un her yerinde , her anlamda olacağız . Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak İstanbul ' u kanatlandırmaya geldik . Yalanın talanın değil , halkın düzenini kuracağız . Burada
herkes Berhan Şimşek , burada herkes Gürsel Tekin . Burada hiçbirimizin birimizden farkımız yok . Biz bir takımız . Biz , kurumsal siyaset yapıyoruz , bireysel siyaset yapmıyoruz . Amacımız CHP ' nin iktidarıdır . Berhan Şimşek ' e koltuk aramak , Gürsel Tekin ' e makam bulmak değil . Bu halkın aşını , işini , ekmeğini , huzurunu taşımak istiyoruz . Sevgili Gürsel ' in gözlerinden öpüyorum , görevinde başarılar diliyorum . Bize çok katkıları olacak . Hep beraber başaracağız " diye konuştu .
Şimşek , açıklamasının ardından alandan ayrılmak için aracına bindi . Bu sırada aracın önüne geçen partililer sevgi gösterisinde bulundu . Aracından inerek partilileri selamlayan Berhan Şimşek , daha sonra alandan ayrıldı .