Türkiye'de F.Bahçe'den başka takımda oynamam

Fenerbahçe'nin tek taraflı sözleşme uzatması üzerine Sarı-Lacivertli yönetimle arası açılan Semih Şentürk, Türkiye'den gelecek tekliflere sıcak bakmadığını ifade etti. ...

 

Fenerbahçe ' nin tek taraflı sözleşme uzatması üzerine Sarı-Lacivertli yönetimle arası açılan Semih Şentürk , Türkiye ' den gelecek tekliflere sıcak bakmadığını ifade etti .

Özellikle Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ' ın kadrosunda görmek istediği ve bizzat teklifte bulunduğu Semih ' in , başarılı teknik adama nazikçe ' hayır ' dediği öğrenildi .
Sağlam ' ın tecrübeli oyuncuya , " Semih , seni takımımızda görmek istiyoruz . Kapımız sana her zaman açık . " diyerek transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi . Fenerbahçe Kulübü ile gergin günler yaşayan Semih ' in ise , " Teklifinizi memnuniyetle karşılıyorum . Ama Türkiye ' de Fenerbahçe dışında bir takımda oynamayı düşünmüyorum . Hedefim Avrupa . Size teşekkür ediyorum . Öyle bir durum olursa da tabii ki sizinle seve seve çalışırım . " cevabını verdiği bildirildi .
Bu arada Miroslav Stoch ' un transferinde Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe ' nin bu kez Roma ' nın Brezilyalı forveti Julio Baptista için de sıkı bir düelloya girdiği iddia edildi . Corriere Dello Sport ' un haberine göre yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerine başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray ' ın , Roma ' nın kapısını çaldığı ileri sürüldü . Ancak Brezilyalı yıldızın Premier Lig ' de forma giymeyi arzuladığı ve hem Fenerbahçe ' ye hem de Galatasaray ' a gitmeye soğuk baktığı ifade edildi .
SPOR SERVİSİ

Zaman