Thy Kırgızistan'a Bir Uçak Gönderecek İstanbul

-THY KIRGIZİSTAN'A BİR UÇAK GÖNDERECEK İSTANBUL (A.A) - 14.06.2010 - TÜRK HAVA YOLLARI (THY), KIRGIZİSTAN'IN GÜNEYİNDE KIRGIZLAR İLE ÖZBEKLER ARASIND

-THY KIRGIZİSTAN'A BİR UÇAK GÖNDERECEK

İSTANBUL (A.A) - 14.06.2010 - Türk Hava Yolları (THY), Kırgızistan'ın güneyinde Kırgızlar ile Özbekler arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle, Türk vatandaşlarının tahliyesi için Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e bir yolcu uçağı gönderecek.
THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, THY, Kırgızistan'daki çatışmalardan dolayı bu ülkenin Celalabad ve Oş kentlerinde bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi için Dışişleri Bakanlığı'nın isteği üzerine bir uçak tahsis etti. 
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Kırgızistan'ın Başkenti Bişkek'e bugün gidecek olan Boeing 737-800 tipi 'Manisa' uçağı, Bişkek'ten sonra Oş kentine geçerek Celalabad ve Oş kentlerinde bulunan Türk vatandaşlarını Türkiye'ye getirecek.
THY uçağının yarın sabah 04.00 sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na gelmesinin planlandığı bildirildi. 

14.06.2010 14:24:54