Sevgilisinden ayrılan genç, çareyi alkolde arayınca ölümden döndü
Ataşehir'de sevgilisi tarafından terk edilen bir genç, aşırı derecede alkol alınca 5 metrelik uçurumdan yuvarlanarak yaralandı. Çamura saplanarak gece
Olay Ataşehir İçerenköy Mahallesi'ndeki Çamaşırcı Deresi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde ismini açıklamadığı sevgilisiyle buluşan İdris Üzeyir Ş., bir süre sonra aralarında çıkan tartışma nedeniyle kavga etti. Daha sonra aşırı miktarda alkol alan genç, dengesini kaybederek 5 metrelik uçuruma düştü.
Düştüğü yerde yağmur sularının neden olduğu çamura saplanan İdris Üzeyir Ş., kurtulamayınca çamur içerisinde sabahladı. Kurtulmak için uzun süre çaba harcayan gencin vücudunda çeşitli yaralar meydana geldi. Sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından fark edilen genç kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
