Hasançelebi Beldesine 5 Yıldızlı Park Ve Doğal Sıcak Su İlgi Bekliyor

Hasançelebi Belediyesi'ne ait Ilıca Park'taki dinlenme mekanı ve yaz-kış 34 derecedeki doğal sıcak su ilgi bekliyor.

  Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım , beldede 1994 yılından hizmete koydukları Ilıca Park ' ın bölgenin en iyi dinlenme tesislerinden birisi olduğunu söyleyerek , 2Parkta sel sezonu geçtikten sonra tamamen doğal olan birde gölümüz var . Gelen misafirlerimiz tamamen doğal şartlar içinde dinlenme imkanı buluyorlar " dedi .
Park düzenlemesinin tamamen belediye işçilerince yapıldığını söyleyen Yıldırım , " Park yeri 1994 yılında tamamen dere yatağı iken , hiç bir yeşillik yokken , kaya dolgu ile doldurarak üzerini vatandaşların piknik yapabileceği şeklinde düzenledik . Açık hava spor salonumuz ve çocuk oyun gruplarımızda bulunuyor . Piknik alanın da belediyemize ait bir restaurantımızda hizmete girdi " dedi .

YAZ-KIŞ 34 DERECE SICAK SU VAR
Ilıca Park ' ta tamamen doğal olan ve yaz kış 34 derece sıcaklıkta bulunan suyun kullanıldığı havuzların Haziran ayından sonra sezonu açacağını söyleyen Yıldırım , " Sıcak su kaynağımız var . Saniyede 8 . 5 litre akan ve yaz-kış 34 derece akan bir doğal sıcak su kaynağımız var . Doğal su kaynağımız için birisi açık biriside bayanlar için kapalı olan iki tanede havuzumuz var . Haziran ayı sonunda sezonu açacak . Parkımız gelenler tarafından güzelleştiriliyor . Burada ' çimlere basmayın ' levhası yoktur , çünkü her yer
çim " ifadelerini kaydetti .