Siphiwe Tshabalala'nın Meksika'ya gol atması Bucasspor'u üzdü

Teknik direktör Bülent Uygun ile önümüzdeki sezon Turkcell Süper Lig'de iddialı bir ekip oluşturma çabası içinde olan Bucaspor, Güney Afrika ile Meksi

  Teknik direktör Bülent Uygun ile önümüzdeki sezon Turkcell Süper Lig ' de iddialı bir ekip oluşturma çabası içinde olan Bucaspor , Güney Afrika ile Meksika arasında oynanan Dünya Kupası ' nda Siphiwe Tshabalala ' nın gol atmasına üzüldü .

Dünya Kupası ' nın açılış maçında evsahibi Güney Afrika ' nın golcü futbolcusu Siphiwe Tshabalala , 54 . dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti . Meksika ' nın 79 . dakikada Rafael Marquez ile skoru eşitlediği ve 1–1 berabere biten maçın sonunda en çok üzülen taraf ise İzmir ' den Bucasporlu kurmaylar oldu .

Yabancı oyuncu seçiminde hata yapmamak için sessiz çalıştıklarını söyleyen Bucaspor Başkan Yardımcısı Şeref Üstündağ , " Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ' un kadrosuna katmak istediği futbolcuların başında gelen Güney Afrikalı Siphiwe Tshabalala ' nın Dünya Kupası açılış maçında Meksika ' ya gol atması bizi üzdü . 26 yaşındaki forvetle yakından ilgileniyorduk . Attığı müthiş golle bir anda öne çıkan Tshabalala ' nın talipleri de artacaktır . Biz menajeriyle temaslarımızı sürdüreceğiz . " dedi .

EMRECAN VE VELİ İLE SÖZLEŞMELERİ UZATTI

Süper Lig ' de başarılı olacak bir kadro için çalışmalarını sürdüren Bucaspor İcra Kurulu , iç transferde iki oyuncunun sözleşmesini uzattı . Bucaspor altyapısından yetişen ancak geçirdiği şanssız sakatlıklar nedeniyle fazla oynama şansı bulamayan Emrecan Afacanoğlu ' nun sözleşmesi 5 yıl uzatıldı . Genç defans oyuncusu , şu andaki tek hedefinin Süper Lig ' de forma giymek olduğunu belirterek , " Teknik direktörümüz Bülent Uygun ' un genç oyunculara yaklaşımını biliyorum . Kamp döneminde kendimi gösterip , formayı kapmak amacındayım . Sonuçta çok çalışan kazanacak . Bir daha sakatlık yaşamamak için her gün dua ediyorum . " dedi .

Sarı - lacivertliler , defansın önemli ismi Veli Kızılkaya ' nın sözleşmesini de iki yıl uzattı . İzmir temsilcisi , Sivasspor ' un 26 yaşındaki futbolcusu İbrahim Dağaşan ile her konuda anlaşmaya vardı . Dağaşan kulübüyle olan bonservis sorununu çözerse , resmi imzayı atacak .

Bu arada dış transfer çalışmalarını sürdüren Bucaspor , Emile Mpenza ' dan sonra Portekiz ' in Guimarez ekibinin Fransız orta saha oyuncusu Yves Desmarets ' e de davet yazısı gönderdi . Bucaspor , iki futbolcuyu İzmir ' e bekliyor .