Hüseyin Tanrıverdi: İsrail-Filistin çatışması sona erdirilmezse bölge barışından hiç kimse söz edemez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, İsrail-Filistin çatışması sona erdirilmezse bölge barışından hiç kimsenin söz edemeyeceğini belir

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi , İsrail-Filistin çatışması sona erdirilmezse bölge barışından hiç kimsenin söz edemeyeceğini belirtti .

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi , Adıyaman Gölbaşı ' nda ' Milli Birlik ve Kardeşlik ' konulu bir konferans verdi . Tanrıverdi , İsrail ' e karşı tüm dünyanın , barış isteyenlerin sesleriyle çınladığını ifade ederek , " Ama maalesef kendilerini güçlü olarak ikna eden ülkelerin ve uluslararası kuruluşların kulakları sağır , gözleri görmez olduğu da ortadadır . " dedi .

Tanrıverdi , 1979 yılında ilk defa Adıyaman Gölbaşı ve ilçelerine gezileri olduğunu belirterek , o dönemde Adıyaman ' da sendikal bir faaliyete başladığından dolayı o günden beri sıkça gelip gittiğini , ancak ilk defa böylesi bir kalabalıkla ve heyecanla karşı karşıya olduğunu söyledi . Tanrıverdi , şöyle konuştu : " Belediye dediğiniz zaman sadece yer altı hizmetleri ve yer üstü hizmetleri akla gelmemeli . Belediyecilik dediğimiz zaman ekonomik , sosyal ve kültürel kalkınma akla gelmelidir . Eğer bir hareket ortaya konamıyorsa faaliyetlerde belediyecilik anlayışında arıza var demektir . Gölbaşı Belediye Başkanı , ekonomik ve sosyal faaliyetlere imza atarken böyle kültürel faaliyetlere de imza atması sevindiricidir . Belediye hizmetleri bir şehrin değişimini ve dönüşümünü ortaya koyan önemli hizmetlerdir . "

Konferansa , Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir , Gölbaşı Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz , Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan , Gölbaşı Balkar Belde Belediye Başkanı Orhan Orhan , AKP Adıyaman İl Başkanı Yaşar Güleş , Gölbaşı AKP İlçe Başkanı Cuma Karais , Adıyaman Atakent Belde Belediye Başkanı İbrahim Halil Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı .