Güvenli Okul Projesi Çerçevesinde Öğrenciler Sinema İzledi

Malatya'da başlatılan Güvenli Okul Projesi çerçevesinde, öğrenciler sinemaya götürüldü. Öğrencilerin birçoğunun ilk kez sinemayı gördüğü belirtildi.

  Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Çocuk Şube Müdürü Selim Özdemir ' in de takip ettiği Akçadağ ilçesi Kürecik Kepez Lisesi öğrencileri Yeşil Sinema ' da film izledi .
Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya , " Programa göre öğrencilere üç boyutlu film izlettirilecektik . Ancak teknik olarak bu imkan olmayınca başka film izleyeceksiniz . Önümüzdeki günlerde üç boyutlu film de izlettireceğiz " ifadelerini kullandı .
Yapılan organizeyle ilgili açıklamada bulunan Çocuk Şube Müdürü Selim Özdemir ise , " Akçadağ ilçesi Kürecik Kapaz Lisesi , Emniyet müdürlüğümüze müracaatta bulundu . Güvenli Okul Projesi hakkında bilgi almak ve faaliyetleri görmek istediler . Malatya Emniyet Müdürümüz Ali Osman Kahya ' nın direktifleri ile başlatılan Güvenli Okul Projesi çerçevesinde , öğrenciler Yeşil Sinema ' ya belediyemizin katkılarıyla getirildi " ifadelerini kullandı .
Özdemir , Güvenli Okul Projesi ' nin Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte yürüttüklerini , test aşamasında olduğunu kaydetti .