Dsp Adana İl Başkan Yardımcısı Kahraman: 'Dsp'lileri Entrikalar Ve Boş Söylemlerle Yanlarına Çekeceklerini Sananlar Aldanır'

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kahraman, "Demokratik Sol Partilileri değişik entrikalar ve boş söylemlerle yanlarına çekeceklerini sananlar aldanır" dedi.

  Kahraman , yaptığı açıklamada , demokrasiyi gerçek anlamda kavram ve kurallarıyla yerleştirecek ve iktidarında uygulayacak olan tek parti DSP olduğunu savundu .
" Demokratik Sol Partililerin değişik entrikalar ve boş söylemlerle yanlarına çekeceklerini sananlar aldanır " diyen Kahraman , " Onlara buradan sesleniyorum . Yanlış siyaset anlayışınızla AKP ' yi iktidar yapan sizler değil misin ? Yeter düşün yakamızdan artık , bırakın bizimle uğraşmayı , uğraşacağınız adresler başka yer olmalıdır . Bu arada gitmek isteyen arkadaşlara niye gidiyorsun demeyiz . Bu bir gönül işidir , demokratik sola olan sevgi işidir , bu yola gönül veren gelsin " şeklinde konuştu .
Son günlerde solda birleşmeden söz edildiğini belirten Kahraman , " Bakmayın suni esen bazı rüzgarlara , bunlar geçicidir . Bu ülkede gündemi dinle imanla götürmeye çalışanlar var , onlara imrenip ilkelerinden taviz verenleri gördük . Sırf göstermelik türban açılımı yapmaya kalkışanları unutmadık . Takiye yaparak çarşaflı hanımefendilere sizler rozet taktınız " dedi .