Elazığ Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına devam ediyor

Elazığ Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürd

Elazığ Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin, Kazım Karabekir Caddesi ile Üniversite Mahallesi'nde asfaltlama çalışmaları yaptığı aktarıldı. Çalışmalara, 28 iş makinesi ve 36 personelin katıldığı ifade edilen açıklamada, belediyenin yoğun bir çalışma temposuna girdiği vurgulandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yoğun bir gayret ve çabayla çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Selmanoğlu, şunları söyledi:

"Şehrimize doğalgazı kavuşturmak adına geçen yıl ilgili firmayla birlikte yoğun bir iş temposu içine girdik ve birçok mahallemize doğalgazı kavuşturduk. Bu çalışmalar sırasında bozulan yollarımızı onarmak için de en uygun zaman yaz mevsimidir. Bizler de yaz mevsimi boyunca bozulan yollarımızı yeniden asfaltlayarak hemşerilerimizi olumsuz durumlarla karşı karşıya bırakmayacağız."