Talesemi Derneği'nden Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir ve beraberinde bulunan dernek üyeleri Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

Talesemi Derneği'nden Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret
  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından başkanlık makamında kabul edilen Talasemi ve Lösemililer Derneği Kayseri Şube Başkanı Faruk Başdemir , Dünya Lösemi Haftası nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek " İlk ziyaretimizi Büyükşehir Belediyesi ' ne gerçekleştirmek istedik . Çünkü aynı zamanda derneğimizin de üyesi olan Başkan Özhaseki , ilgisini ve yardımlarını hep göstermiştir " dedi .
Löseminin özellikle çevresel faktörler nedeniyle oluştuğunun altını çizen Başdemir , " Lösemi en fazla çocuklarda görülmektedir . İnsanlarımızın bu hastalığa yakalanmamak için hormonlu gıdalardan uzak durmaları , kişisel ve çevresel temizliğe özen göstermeleri büyük önem taşıyor " şeklinde konuştu .
Başkan Özhaseki de Belediye Başkanı olarak vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamalarına büyük önem verdiğini kaydetti .
Başkan Özhaseki , " Altyapı , su şebekesi beni özellikle ilgilendiriyor . Çünkü hastalıklar bu yollarla bulaşıyor . Bunun yanında çevre temizliğine de özellikle dikkat ediyoruz . Hava kirliliğine karşı da önlemler alıyoruz . Toplu taşım araçlarında doğalgazlı sisteme geçtik . Eskiden başlayan araçlarda yavaş yavaş doğalgazlı sisteme geçecek " dedi .
Talasemi ve Lösemililer Derneği Kayseri Şube Başkanı Faruk Başdemir ' in yanında kendisini ziyarete gelen minik Burak ile özellikle ilgilenen Başkan Özhaseki , tedavisi ve diğer ihtiyaçları konusunda yardım edeceğinin sözünü verdi .