Philips LCD TV 1199 TL yerine 899 TL

Dünya Kupası başlıyor, Media Markt'ın dev kampanyalarının 4.sü başlıyor

Philips LCD TV 1199 TL yerine 899 TL
Türkiye’deki 15 mağazası ile dünya markalarını, en iyi hizmet kalitesi, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, FIFA 2010 Dünya Kupası öncesi, teknoloji tutkunu müşterilerine dev kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Media Markt mağazalarında, dudak uçuklatacak düşüklükteki fiyatların yer alacağı Dünya Kupası kampanyaların dördüncü ayağı, 31 Mayıs-1 Haziran 2010 Mayıs tarihlerine damgasını vuracak.

Yüksek Fiyatlara Media Markt’tan Kırmızı Kart: Philips LCD TV 899 TL!

Erman Toroğlu’nun da dediği gibi Dünya Kupası şerefine tüm yüksek fiyatlara kırmızı kart gösterin ve Media Markt mağazalarına gelin!

31 Mayıs-1 Haziran 2010 tarihleri arasında, Türkiye genelindeki 15 Media Markt mağazasında, HD Ready teknolojisi kullanılarak üretilen USB'den film oynatma özelliği ile 82 ekran / 32” Philips 32PFL3904 LCD TV, kupaya yakışır büyüklükte bir kampanya ile 1199 TL yerine sadece 899 TL’den satışa sunuluyor.

Dünya kupası heyecanını evlerine ve işyerlerine taşımak isteyen futbolseverlere yüksek kaliteli ses ve görüntü deneyimi yaşatan Philips LCD TV ile taraftarlar, tuttukları takımı stadyumda desteklercesine canlı ve net izleme keyfine sahip olacaklar.

Garanti Bonus ile Philips LCD TV ‘ye peşin fiyatına 10 taksit!

Garanti Bonus Card sahipleri, Media Markt mağazalarında 899 TL’lik fiyatı ile müşterilerin beğenisine sunulan Philips LCD TV’yi peşin fiyatına 10 taksit imkanı ile satın alabilecekler. Vade farkı ödemeden sahip olacağınız teknoloji harikası Philips LCD TV, teknoloji perakendeciliğinin rakipsiz adresi Media Markt mağazalarında futbolseverleri bekliyor.

15 mağazada dünya markası 50.000 ürün

Türkiye genelindeki 15 mağazasında, dünya markası ortalama 50.000 ürünü, en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlar ile müşterilerine sunan Media Markt, gerçekleştirdiği sıradışı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve düşük fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Türkiye’de 15 ayrı noktada yer alan Media Markt’ların adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

VeTeknoloji