Kipa, 18'nci doğa dostu marketini Fethiye'ye açtı

Tesco Kipa Türkiye genelindeki 18'nci doğa dostu marketini Muğla'nın Fethiye ilçesine açtı. Geniş bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Fethiye Kipa,

Tesco Kipa Türkiye genelindeki 18'nci doğa dostu marketini Muğla'nın Fethiye ilçesine açtı. Geniş bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Fethiye Kipa, 2 bin 100 metrekarelik satış alanında yaklaşık 100 çalışanı ile hizmet verecek.

Fethiye Tesco Kipa hipermarket açılışı yerel halk ve turistlerden yoğun ilgi gördü. 2 bin 100 metrekarelik net satış alanı ile 12 bin değişik ürünü müşterilerin beğenisine sunan Fethiye mağazası, Türkiye genelindeki 41'inci Tesco Kipa hipermarketi olma özelliğini taşıyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İngiltere Fahri Konsolosu Mustafa Şıkman ve diğer üst düzey yöneticilerin katıldığı açılış töreninde konuşan Tesco Kipa Operasyon Direktörü Tony Hoggett, uluslararası kalite anlayışı ile Fethiye'ye rekabetçi fiyatları ve konforlu alışveriş keyfini getirdiklerini söyledi. Hoggett, "Tesco Kipa olarak Türkiye genelinde 41. hipermarket mağazamızı Fethiye'de açıyoruz. Açtığımız mağazamız yaklaşık 100 Fethiyeli vatandaşımıza istihdam sağlayarak yaklaşık 500 kişiye geçim kaynağı sağlıyor. Buradaki mağazamız doğa dostu özelliktedir ve Türkiye genelindeki 18'inci doğa dostu mağazamızdır." dedi.