Tobb Muğla Odalarının Toplantısı Milas'ta Yapılacak

Muğla'daki TOBB üyesi odaların geleneksel hale getirdikleri Muğla toplantılarının 15'incisi 8-9 Mayıs'ta MİTSO'nun ev sahipliğinde Milas'ta yapılacak

Muğla'daki TOBB üyesi odaların geleneksel hale getirdikleri Muğla toplantılarının 15'incisi 8-9 Mayıs'ta MİTSO'nun ev sahipliğinde Milas'ta yapılacak. Toplantıda Muğla'nın çeşitli sorunları ele alınacak.
Muğla'daki TOBB üyesi Ticaret, Ticaret ve Sanayi, Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret odaların katılımıyla Muğla'nın ve oda üyelerinin çeşitli sorunlarının tartışılıp çözüm yollarının arandığı toplantılar geleneği sürüyor. Bu kez 15.'si MİTSO'nun ev sahipliğinde 8-9 Mayıs'ta Milas'ta yapılacak toplantı, saat 12.00'de MİTSO'nun lokalinde düzenlenecek öğle yemeğiyle başlayacak.
Milas'ın geleneksel düğün yemeklerinin ikram edileceği öğle yemeğinin ardından MİTSO salonunda başlayacak toplantının açılış konuşmasını MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer yapacak. Daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna ve diğer konuk oda başkanları ve yöneticileri yörelerinin, Muğla'nın ve üyelerinin çeşitli sorunları hakkında görüşlerini açıklayan konuşmalar yapacaklar.
Toplantıda dile getirilen sorunların çözüm yollarının da tartışılmasıyla sona erecek toplantıda 16. toplantının nerede ve ne zaman yapılacağı da kararlaştırılacak.

EŞLER TARİHİ YERLERİ GEZECEK
Öte yandan, toplantı için Milas'a gelecek olan konuk oda temsilcilerinin eşleri de MİTSO yöneticilerinin eşlerinin öncülüğünde Milas'ın tarihi sokaklarını, anıtsal yapılarını ve Milas Müzesi'ni ziyaret edecekler. Gezi sırasında konuk oda yöneticilerinin eşleri Hacı Ali Ağa Konağı'nı ve aynı yerdeki Turhan Selçuk Karikatürlü Evi'ni de ziyaret edecek. Konuk bayanlar daha sonra Gümüşkesen Anıt Mezarı, Beçin Kalesi ve Ahmet Gazi Türbesi'ni de gezecekler.
Cumartesi gecesi MİTSO tarafından konuk oda yöneticilerinin onuruna Milashan Otel'de bir şölen düzenlenecek. Konuk oda yöneticileri pazar günü Milashan Otel'de birlikte yapılacak kahvaltının ardından öğle saatlerinde Milas'tan ayrılacaklar.