Şok! Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'un seks kaseti ortaya çıktı!

Deniz Baykal'ın seks kaseti yayınlandı. Vakit Gazetesi gece saatlerinde, Deniz Baykal'ın seks kasetini yayınladı, gözüken kişinin Deniz Baykal olduğu iddia edilen video Vakit Gazetesi'nin internet sitesinde yayınlandı.

İnternette, habervaktim.com adlı sitede, CHP Lideri Deniz Baykal’la bir CHP kadın milletvekiline ait olduğu öne sürülen görüntüler yayınlandı.

Otel odası mı, yoksa bir ev mi olduğu anlaşılamayan bu görüntülere dayanarak Baykal ve CHP’li kadın milletvekili arasında ilişki olduğu söylendi.

Site, kısa bir süre sonra gizli kamerayla çekilen buluşma görüntülerini yayından çekti.

Kasetin gerçek mi yoksa montaj mı olduğu henüz bilinmiyor.

CHP liderinin konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu arada, Deniz Baykal'ın avukatlarının müracaatı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.

Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.

Savcı Yücetürk, soruşturma çerçevesinde ilk olarak CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine karar vererek, bunun uygulanması için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) talimat verdi.

Kaynak : Haber Türk

Vakit, Deniz Baykal'ın olduğu iddia edilen seks kasetini yayınladı yarım saat sonra sitesinden kaldırdı.

Vakit Gazetesi gece saatlerinde, Deniz Baykal'ın olduğu iddia edilen bir seks kasetini yayınladı. Video, Vakit Gazetesi'nin sitesi habervaktim'de yayınlandı.

VAKİT GAZETESİ ÖZEL HABER DİYE VERDİ SONRA KALDIRDI

Yaklaşık yarım saat Vakit Gazetesi'nin internet sitesinde kalan video yüzlerce video paylaşım sitesinde yerini aldı bile. Gece saatlerinde gazetenin internet sitesinde özel haber başlığı ile verilen haber ve video bilinmeyen bir sebeple 30 dakika sonra siteden kaldırıldı.

Vakit'in sitesinde yer alan haber şöyleydi:

"Habervaktim yine Türkiye gündemini sarsacak bir videoyu yayınlıyor. Bomba etkisi yapacak videoda CHP lideri Deniz Baykal'ın inanılmaz

Habervaktim'in ele geçirdiği video kaydında CHP lideri Deniz Baykal'ın inanılmaz kaçamağına şahit olacaksınız."

Kaynak: Ensonhaber

Beyazgazete.com olarak, Deniz Baykal ve CHP Ankara milletvekili Nesrin Baytok’a ait olduğu iddia edilen ve sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan video görüntülerini, kişilerin özel hayatına bu denli girilmesini onaylamadığımız için yayınlamıyoruz.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Baykal'ın avukatları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, sorumluların cezalandırılmasını ve söz konusu görüntülere erişimin engellenmesini talep etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.

Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.

Savcı Yücetürk, soruşturma çerçevesinde ilk olarak CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine karar vererek, bunun uygulanması için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına (TİB) talimat verdi.

Kaynak: Star

Deniz Baykal ile Nesrin Baytok'un seks kasedine Haber Vaktim'den açıklama için tıklayın

Deniz Baykal ile Nesrin Baytok'un seks kasedine CHP'den açıklama için tıklayın