KSÜ Rektörü Baytorun:Bahar şenliği ile üniversite ile şehir halkının bütünleşmesini sağlamak istiyoruz

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Nafi Baytorun, bahar şenliklerinde, üniversite ile şehir halkının bütünleşmesini sağl

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Nafi Baytorun, bahar şenliklerinde, üniversite ile şehir halkının bütünleşmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

KSÜ Rektörü Baytorun, 12–13 ve 14 Mayıs tarihlerinde bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan Bahar Şenlikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Avşar Kampusu'ndaki Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda, 3 gün boyunca gerçekleştirilecek aktiviteleri anlatan Baytorun, ilk gün açılış konserini Sertab Erener'in vereceğini duyurdu. Ayna Grubu ve Gökhan Özen'in de şenliklerde sahne alacağını ifade eden Baytorun, şenlikler sürecinde çeşitli faaliyetlerle öğrencilerin motivasyon kazanacağını belirtti. Üniversite ile şehir arasında organik bağ niteliğindeki şenliğin, öğrencilerin için de ayrı bir güzelliği olduğunu kaydeden Baytorun, "Bahar şenlikleri önemli bir bayram havası teşkil ediyor. Biz bu şenliklerle üniversite ile Kahramanmaraş halkının bütünleşmesini sağlamak istiyoruz. Organizasyonla üniversitemizi de yine aynı şekilde halka ve çevreye tanıtma amacındayız." dedi. Organize komitesine de emeklerinden dolayı teşekkür eden Baytorun, Kahramanmaraşlıları şenliğe davet etti.