Ilıca Belediyesi, 3. Çocuk Festivali'ne katılan çocuklar için özel oda kuracak

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belediyesi'nin bu yıl gerçekleştireceği Ilıca 3. Çocuk Festivali'nde çocuklar oyun oynarken yaşadıkları duyg

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belediyesi'nin bu yıl gerçekleştireceği Ilıca 3. Çocuk Festivali'nde çocuklar oyun oynarken yaşadıkları duyguları anı defterine dökecek.

Manavgat'ın Ilıca Belde Belediye Başkanı Rafet Ünal, geleneksel haline getirdikleri 3. Çocuk Festivali'nin onur konuğunun ise sanatçı Oğuz Yılmaz olacağını belirtti. 14 Mayıs'ta başlayacak ve 3 gün sürecek festivalde toplu sünnet şöleni de yapacaklarını belirten Rafet Ünal, Manavgat'ta 3 özel hastanede yapılacak olan sünnet için 71 çocuğun başvuruda bulunduğunu söyledi. Festivale köylerden gelecek olan çocuklar için araç kaldıracağını belirten Ünal, çocukların 3 gün şişme oyun grupları, palyoço, Ilıca Saz Grubu Mini konseri, animasyon gösterileri ve çok farklı etkinliklerle unutamayacaklarını festival neşesi yaşayacaklarını kaydetti. Ünal, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu yıl yapacağımız festivalde çocuklarımızın duygularını kağıda dökmelerini isteyeceğiz. Festival alanı içinde çocukların duygularını özgürce ve rahat bir şekilde yazabilmesi oda kuracağız. Çocuklarımızın anı defterine yazacağı duygularını belediyemizde güzel anı olarak saklayacağız." diye konuştu.