Yaşasın Deliler Tiyatro Oyunu İzmir'de

Uzun yıllardır Avustralya'da yaşayan tiyatro sanatçısı Yaman Tüzcet, yazıp, yönetip,oynadığı tek kişilik komedi oyunu "Yaşasın Deliler" ile İzmir turnesine geldi

Uzun yıllardır Avustralya'da yaşayan tiyatro sanatçısı Yaman Tüzcet, yazıp, yönetip,oynadığı tek kişilik komedi oyunu "Yaşasın Deliler" ile İzmir turnesine geldi. Tüzcet, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın katkılarıyla 5-6-7-8 Mayıs tarihlerinde Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi, Benal Nevzat Salonu'nda,12 Mayıs'ta ise Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşacak.
İnsanların tatlı deli yönlerini ele aldığı oyununda; eski İstanbul satıcıları, Adile Naşit, Ertem Eğilmez gibi kişilerle olan pek çok anısını da anlatan Tüzcet, "4 aydır İstanbul MSM (Müjdat Gezen Sanat Merkezi) Savaş Dinçel sahnesinde kapalı gişe oynadık. Seyircinin büyük ilgisini gördüm. Eğlenceli bir oyun, eminim seyirci de çok sevecek. Çıktığımız Anadolu turnesi kapsamında da İzmir'de 5 gün seyirciyle buluşuyoruz.Çok heyecanlı ve mutluyum. Çünkü çocukluğum İzmir'de geçti, o nedenle İzmir benim aşkım" dedi. Başkan Tartan da böylesine değerli bir sanatçıyı İzmir'de ağırlamaktan mutlu olduğunu ve önümüzdeki günlerde de buluşmaların devam edeceğini söyledi.