Tren garında esrar ile yakalan iki kişi tutuklandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı o

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı operasyonda iki kişiyi esrar maddesi ile yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Bazı şahısların, çevre illerden temin ettiği uyuşturucu maddeleri Batman'a getirerek piyasaya süreceği yönünde bilgilere ulaşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısları takibe aldı.

H.A.ve M.D. isimli şüpheli şahısların, uyuşturucu maddesini Batman Tren garında naklettiğini tespit eden ekipler, düzenlediği operasyonda şahısları yakaladı. Şahıslara ait eşyalarda yapılan arama neticesinde, 6 paket halinde toplam ağırlığı 6 kilo 234 gram gelen esrar maddesi ele geçirildi.

'Esrar maddesi bulundurmak, nakletmek ve ticaretini yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen H.A. ve M.D. isimli şahıslar tutuklandı.