Gümüşhanesporlu Futbolculara Baklava

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Turan, geçtiğimiz hafta elde edilen Ünyespor galibiyetinin ardından grupta kalmayı garantileyen Gümüşhanespor'lu oyunculara baklava ikram etti.

Yeni Şehir Stadyumu'nda teknik direktör İsmail Batur yönetiminde antrenman yapan TFF 3. Lig 4. Klasman grubu ekiplerinden Gümüşhanespor'u ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Turan, Gümüşhane'yi profesyonel futboldan yoksun etmeme adına canlarını dişlerine takarak Ünyespor'u yenip grupta kalmayı garantileyen Gümüşhanespor'a böyle bir minik hediye verdiklerini söyledi.
Futbolun özerk olması nedeniyle takıma çok fazla katkı sağlayamadıklarını ifade eden Turan, "Onlara iyi tesis sunmak adına elektronik skorboardımızı bu hafta sonu yapılacak Arsinspor maçına yetiştireceğiz. Karşı tribün için ödenek bekliyoruz en kısa zamanda yapacağız. Kale arkasının duvarının ihalesini yaptık sonuçlanmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak" diye konuştu.
Öte yandan son haftalarda ligdeki sıralamaları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Gümüşhanespor'da oyuncuların ligde kalmayı garantilemesi nedeniyle oldukça neşeli oldukları gözlendi.