DP'nin ağır topları Bodrum'da mitinge katılacak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Mesut Yılmaz ve Celal Doğan Muğla'da "Türkiye Birleşiyor" m

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Mesut Yılmaz ve Celal Doğan Muğla'da "Türkiye Birleşiyor" mitingine katılacak.

Türkiye'nin dört bir yanında 'Türkiye Birleşiyor' mitingleri düzenleyen DP'nin bu defaki mitingi Bodrum'da gerçekleşiyor. 8 Mayıs Cumartesi günü İskele meydanında yapılacak mitinge DP'nin ağır topları kürsüye çıkacak. DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eski CHP Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan düzenlenecek mitingte konuşma yapacak.

Miting öncesi basın toplantı düzenleyen DP Muğla İl Başkanı Erol Kapiz, 8 Mayıs cumartesi günü Bodrum'da partilerinin "Türkiye Birleşiyor" miting gerçekleştireceğini söyledi. Düzenleyecekleri mitinge tüm vatandaşları davet eden Kapiz, "Diğer partilere verdiğimiz ödünç oylarımızı geri alacağız." dedi. Kapiz, "Türkiye büyük bir sınavdan geçiyor. Ülkenin içinde bulunduğu gerek siyasi gerekse ekonomik sıkıntılar ortada. Türkiye'nin en sıkıntılı dönemlerinde Demokrat Parti ortaya çıkmış ve ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarmıştır. Bugün Türkiye'nin Demokrat Parti'ye, merkez bir sağ partiye ihtiyacı vardır. Biz Demokrat Parti olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Geçen seçimlerde ödünç verdiğimiz oylarımızı bu seçimlerde geri alacağız. 8 Mayıs günü düzenleyeceğimiz 'Türkiye Birleşiyor' mitingine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.