Yol kenarındaki ağaç hayat kurtardı (ÖZEL)

Anadolu Bulvarı Gimat Kavşağı'nda virajı alamayan sürücü, hızla yol kenarındaki ağaca çarptı. Ağaca çarpan araç, iki büklüm olurken araçtan ağır yaral

Anadolu Bulvarı Gimat Kavşağı'nda virajı alamayan sürücü, hızla yol kenarındaki ağaca çarptı. Ağaca çarpan araç, iki büklüm olurken araçtan ağır yaralı olarak kurtulan Serkan Aktepe ise hastaneye kaldırıldı. Yol kenarındaki ağaç, hem sürücünün hayatını kurtarırken hem de kaza yapan aracın yolun karşı şeride geçmesini engelleyerek olası meydana gelebilecek zincirleme trafik kazasını önledi.

Alınan bilgiye göre; Anadolu Bulvarı Gimat Kavşağı'nda hızla seyreden Serkan Aktepe kontrolündeki 06 AV 4264 plakalı araç, virajı alamayarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Ağaca çarparak ancak durabilen araç iki büklüm olurken, araçtan itfaiye ve 112 ekiplerinin yardımıyla çıkarılan Serkan Aktepe, hastaneye kaldırıldı.

Yol kenarındaki ağaç hem sürücünün hayatının kurtulmasına hem de kaza yapan aracın karşı şeride geçmesini engelleyerek olası zincirleme trafik kazasını önledi.

Kaza yerine gelen Serkan Aktepe'nin yakınları da bir süreliğine panik yaşadıktan sonra polisler tarafından yatıştırıldı.