Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı

Kula Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2010 yılı 1. Meclis Toplantısı yapıldı.

Kula Ziraat Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclisi üyeleri Süleyman Erdil, Nedim Güner, Mehmet Kafalı, İlçe Özel İdare Müdürü Taner Sönmez, Birlik Genel Sekreteri ve köy muhtarları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda yeni encümen üyeleri seçimi öncesi Kaymakam Muzaffer Şaniner konuşma yaptı. Birlik encümeni olarak bir yıldır görev yapan İl Genel Meclisi üyeleri Nedim Güner ve Süleyman Erdil, Evciler Köyü Muhtarı Şakir Güçlü ve Emre Köyü Muhtarı İbrahim Kahraman'a, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Şahiner, "Köylerimizde yapılan yatırım ve çalışmalar sırasında muhtarlar, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte güzel bir ekip çalışması yaparak köylerimizin birçok ihtiyacını giderdik. Bugün yapılacak olan encümen seçiminde de göreve gelecek arkadaşlarla yine güzel çalışmalar yapacağız. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. "dedi.
2009 yılı kesin hesabı ve 2010 yılı çalışma programı okunarak oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra yapılan seçimde, birliğin encümen üyeliğine İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Kafalı, Nedim Güner, Evciler Köyü Muhtarı Şakir Güçlü ve Şeremet Köyü Muhtarı İsmail Çoruk getirildi.