649. Tarihi Kırkpınar Güreşleri Biletleri Satışa Çıktı

-649. TARİHİ KIRKPINAR GÜREŞLERİ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI -EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI SEDEFÇİ: 'KIRKPINAR EDİRNE'NİN  ONURUDUR. BU ONURU HERKESLE PAYLAŞ-

-649. TARİHİ KIRKPINAR GÜREŞLERİ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

-EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI SEDEFÇİ: 

'KIRKPINAR EDİRNE'NİN  ONURUDUR. BU ONURU HERKESLE 

PAYLAŞMAK İSTİYORUZ'

EDİRNE (A.A) - 31.05.2010 - Edirne'de bu yıl 649'uncusu yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin biletleri, Biletix tarafından satışa çıkartıldı.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, yaptığı yazılı açıklamada, 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri Haftası içerisinde, 25-27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri biletlerinin, Biletix tarafından satışa çıkarıldığını belirtti.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bilet satışlarını Biletix'e verdiklerini anımsatan Sedefçi, Kırkpınar'ın daha modern bir havada yapıldığını ifade etti.

Belediye olarak 2010 yılı Kırkpınar organizasyonu için çalışmalarına ara vermeden sıkı bir şekilde devam ettiklerini vurgulayan Sedefçi, şöyle devam etti:

'648. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için çok yoğun bir çalışma gerçekleştirmiş ve herkesin taktirini kazanan bir organizasyon yapmıştık. Amacımız aynı başarıyı, etkinliklerimizi daha da zenginleştirerek 649. Kırkpınar'da tekrarlamak. Kırkpınar Edirne'nin onurudur. Bu onuru herkesle paylaşmak istiyoruz. Kaliteli, Edirne'ye yaraşır bir Kırkpınar organizasyonu için en mükemmelini yapacağız. Türkiye'nin başpehlivanının seçileceği Er Meydanı Kırkpınar'a bütün güreş sevenleri davet ediyorum. Yiğitliğin, mertliğin sembolü Ata sporu yağlı güreşimizi daha da ileriye götürmek, dünyaya tanıtmak en büyük görevlerimizdendir.'

Kırkpınar Haftası boyunca kente turist akını olacağını ifade eden Sedefçi, Türkiye'nin her bölgesinden, dünyanın birçok ülkesinden kente gelecek yerli ve yabancı konuklara muhteşem bir organizasyonla ev sahipliği yapacak Edirne'deki bu coşkuya herkesin ortak olmasını istedi.

25 Haziran Cuma günü tüm tribünlerin ücretsiz olacağı Kırkpınar Güreşleri'nde 26 Haziran Cumartesi günü 25-35 TL, 27 Haziran Pazar günü ise 30-45 TL'den Biletix'in www.biletix.com adlı sitesinde satışa sunuldu.

(RC-GKH) 

31.05.2010 16:00:58