Esnaf odası, şehit eşine iş yeri açma sözü verdi
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, Tunceli ve Diyarbakır'daki saldırılar sonucu şehit düşen askerler için başs
KESOB Başkanı Mustafa Alan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Tunceli'de PKK terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için duyduğumuz üzüntü büyüktür, terör örgütü PKK'yı ve yandaşlarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Yüce Türk Milleti'ne ve onun kahraman silahlı kuvvetlerine yönelik tüm saldırı ve tehditler tarih boyunca olduğu gibi bu gün de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bertaraf edilecektir. Dün olduğu gibi bu gün de milletimiz şehit düşen evlatlarının ardında bıraktıkları emanete sahip çıkacak ve bu terörist saldırılara en kısa sürede gerekli cevabı verecektir."
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'in eşine çalıştırabileceği bir meslek kolunda iş yeri açmayı taahhüt ettiklerini belirten Alan, şehide Allah'tan rahmet, Türk milleti ve kederli ailesine de başsağlığı diledi.
