Avukatlar söyledi, meslektaşların kulaklarının pası silindi

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu ilk konserini verdi. İzleyenleri coşturan konserin konuk sanatçısı ise Zekai Tunca oldu.

Bursa Barosu Türk

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu ilk konserini verdi. İzleyenleri coşturan konserin konuk sanatçısı ise Zekai Tunca oldu.

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu, Tayyare Kültür Merkezi'nde bir konser verdi. Konuk sanatçı Zekai Tunca ile renklenen konserde koro ve solistler, söyledikleri şarkılarla salonu dolduran sanatseverlerce ayakta alkışlandı.

Bursalı avukatlar ve adliye personelinin oluşturduğu Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu bu yılki çalışmalarını şef Hilmi Bozdemir yönetiminde yaptı. Sezon boyunca hazırlandıkları konsere Tayyare Kültür Merkezi'nde çıkan topluluk, Türk Sanat Müziği'nin en sevilen eserlerini seslendirdi. Dilek Tüzem-Ersin Edel, İsmail İşyapan, Cahide Alıcı ve Hamide Yeşilyurt'un solo şarkı seslendirdiği konserin ikinci bölümünde Türk Sanat Müziği'nin duayeni, bestekâr Zekai Tunca sahne aldı.

Konsere başlarken, geçen hafta toprağa verilen Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok'u anan ve Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu söyleyen sanatçı, konserinde Bursalı sanatçılar Yıldırım Gürses, Zeki Müren ve Erdinç Çelikkol'un da şarkılarını da seslendirdi.

Bursa Barosu Başkanı Zeki Kahraman, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Asude Şenol ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Necati Türe, hâkim ve savcılarla, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muhsin Özlükurt, Bursa Barosu önceki başkanları Turgut Bulut, İsmail Acar, Yahya Şimşek ve Ali Arabacı'nın da izlediği konserin sonunda bir konuşma yaptı. Kahraman, güzel bir gece yaşattıkları için Zekai Tunca'ya, Şef Hilmi Bozdemir'e ve koro elemanlarıyla saz sanatçılarına teşekkür etti. Kahraman ve Tunca daha sonra koroya katılarak, son iki şarkıya eşlik etti.