Ereğli'de, Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatı 23. Dönem Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

Ereğli'de, Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Harun Tüfekçi ve Abdullah Çetinkaya, İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren, Ereğli eski belediye başkanı Ahmet Özdoğan ile partililer katıldı.
Divan kurulunun oluşturulmasının ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Recep Arlı, 45 gün önce atamasının yapılarak göreve başladığını, 6 bin 100 civarındaki üye sayısını 7 bin 200'e çıkardıklarını söyledi.
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise, siyasette hızlı bir sürecin işlediğini kaydederek, partilerinin bu hıza hız kattığını ve ülkenin geleceğini belirlemede aldığı kararlarla Türkiye'nin dünyanın saygın ülkeleri arasına girdiğini belirtti. Hizmet düşüncesi içinde halka endeksli bir yol izlediklerini kaydeden Tüfekçi, ana muhalefet partisini eleştirerek, "Birilerinin ağzında halk var ama halkın yararına çalışmak istemiyorlar. 367'yi çabuk unuttular. Ama halkımız unutmadı. Bunun cevabını da vereceklerine inanıyorum" dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de, 2002 yılında AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin istikrarı yakaladığını, ekonomik büyüme ve yatırımların arttığını kaydederek, "Artık önümüzü daha iyi görüyor ve geleceğe güvenle bakıyoruz. 12 Eylül'de yapılacak referandum Türkiye açısından büyük önem taşıyor. Biz birileri gibi Anayasa Mahkemesine değil halka gitmeyi uygun bulduk. Halktan kaçmadık. Halkımızın iradesine de saygı duyacağız" şeklinde konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya da, Anayasa Değişikliği'ne destek vermeyen CHP ve MHP'yi eleştirdi. Çetinkaya, "Biz Meclis'te görevimizi yaptık artık söz milletin. Vizyon ve fikirler değişmediği sürece CHP ve MHP'den bu ülkeye fayda gelmez. Kendi içinde bu partiler kavgalı. Kendinize umut veremezken halka nasıl umut vereceksiniz. Biz Türkiye'nin kabuğunu kırmış icraatlarımızla halkımızın refah düzeyini yükseltme gayreti içerisindeyiz. Ama sizin döneminizdeki zirvede olan yoksulluğu, yolsuzluğu da bu halk unutmadı, unutmayacak" diye konuştu.