Baykal'ın ardından Baytok da Meclis'te

SORULARI YANITLAMADI



CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ın önceki gün Meclis'e gelmesinin ardından dün de CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok TBMM'de Genel Kurul çalışmalarına katıldı. Baytok'un Deniz Baykal ile birlikte olduğu iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasından 22 gün sonra Meclis'e gelmesi dikkat çekti.


Tek başına Genel Kurul salonuna giren Baytok burada bir süre yalnız başına oturdu.  Daha sonra Baytok'un yanına CHP'li Nur Serter geldi. Burada Serter'le sohbet eden Baytok'un yanına gelen ikinci isim ise CHP'li Milletvekili Ali Rıza Öztürk oldu. Öztürk'ün ardından Yılmaz Ateş ve Cevdet Selvi de Baytok'un yanına gelerek elini sıktı. Baykal'ın önceki gün basın kapısından Meclis ana binasına girmesine karşın Nesrin Baytok bir nolu kapıdan giriş yaptı.

SORULARI YANITLAMADI
Nesrin Baytok, Genel Kurul'dan çıkışında gazetecilerin 'Bir açıklamanız olacak mı? Bu süreçte birçok iddia ortaya atıldı' sorularını yanıtsız bıraktı ve 'Teşekkür ederim' demekle yetindi. Baytok daha sonra Meclis otoparkında kendisini bekleyen eşi Can Baytok'un kullandığı otomobille TBMM'den ayrıldı. Murat ÖZTEK/ANKARA


Akşam