'Saygıner' İstekaları 60 Ülkede Satışta Floransa

-"SAYGINER" İSTEKALARI 60 ÜLKEDE SATIŞTA FLORANSA (A.A) - 27.05.2010 - DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İSTEKA ÜRETİCİLERİNDEN İTALYAN LONGONİ FİRMASININ, ESKİ Mİ

-"SAYGINER" İSTEKALARI 60 ÜLKEDE SATIŞTA

FLORANSA (A.A) - 27.05.2010 - Dünyanın en önemli isteka üreticilerinden İtalyan Longoni firmasının, eski milli bilardocu Semih Saygıner adına yaptığı 'The Prince'(Prens) istekaları dünya genelinde 60'dan fazla ülkede satışa sunuldu. 

Geçen yıl Ağustos ayında İtalyan Longoni firması ile anlaşma imzalayan Semih Saygıner, 'Bir Türk'ün böyle bir firmayla iş yapması çok gurur verici. Burada ben ülkemi temsil ettim. Gençlere de örnek olacak, onları motive edecek bir olay bu' dedi. 

Saygıner, 'The Prince' istekalarının daha çok profesyonellere yönelik olduğunu belirterek, '(The Prince) benim lakabım. Öyle isim verildi. Bu daha çok Custom Pro dedikleri bir model. Üst düzey oyuncular için' diye konuştu. 

Saygıner, kısa bir süre önce İtalya'ya gelerek, firmanın tasarımcısı Claudio Frigerio ile gençler ve kendi adına hazırlanacak seri üretim istekalar için birlikte çalıştıklarını kaydetti. Seri üretilecek özel istekaların yaklaşık 4 bin ile 5 bin avro değerinde ve üst düzey olacağını bildiren eski milli sporcu, 'Üzerinde çalışılan bu isteka acayip bir model oldu. Ben acayip diyorum öyle düşünün. İsteka hazır olduğunda Türkiye'de tanıtımı yapılacak' dedi.

27.05.2010 10:33:24