Aydın'da KCK operasyonu: 21 gözaltı

Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin yaptığı bir istihbarat neticesinde 21 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılan

  Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ' nin yaptığı bir istihbarat neticesinde 21 kişi gözaltına alındı .

Terör örgütü PKK ' nın şehir yapılanması içinde oldukları belirlenen KCK ' ya yönelik operasyonda yakalanan 21 kişi , emniyetteki sorgularının ardından sabah erken saatlerde Aydın Adliyesi ' ne sevk edildi .

Aydın Emniyet Müdürlüğü ' ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ' ne bağlı ekipler , Aydın merkez , Didim , Söke , İncirliova ilçeleri ile Germencik ' e bağlı Ortaklar beldesinde daha önceden belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi . PKK ' nın şehir yapılanmasında oldukları iddia edilen 21 kişi gözaltına alındı . Aramalarda , bazı belge ve dökümanlara el konuldu .

KCK ile bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar , 3 günlük gözaltı süresinin ardından sıkı güvenlik önlemleri altında Aydın Adliyesi ' ne çıkarıldı .

Zanlıların yakınları adliye çevresinde toplanması nedeniyle polisi çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı .