Dostluk turnuvasının şampiyonu Örnek Spor oldu

Atılımcı Çalışanlar Derneği'nin Geleneksel 2. Dostluk Turnuvası'nın şampiyonluğunu Örnek Spor elde etti.

Merkezi İzmir Karşıyaka'da bulunan Atılımc

Atılımcı Çalışanlar Derneği'nin Geleneksel 2. Dostluk Turnuvası'nın şampiyonluğunu Örnek Spor elde etti.

Merkezi İzmir Karşıyaka'da bulunan Atılımcı Çalışanlar Derneği'nin 'Geleneksel 2. Dostluk Turnuvası' sonuçlandı. Dostluk turnuvasının finali

Örnek Spor ile Yeni Girne Spor arasında oynandı. Şampiyon Örnek Spor oldu.

Atılımcı Çalışanlar Derneği Başkanı Ahmet Yenisarı, düzenlemiş oldukları geleneksel halı saha turnuvasının centilmence ve sprotmenliğe yakışan bir havada sonuçlandığını söyledi. Yenisarı, şubat ayında başlayan turnuvanın 12 hafta sürdüğünü ve Karşıyaka bölgesinden 12 takım arasından yapıldığını belirtti. Başkan Yenisarı, turnuvanın spora yakışan bir havada lig usulü gerçekleştiğini kaydetti.

Yenisarı turnuva ile ilgili şunları söyledi: "Şubat ayında Yeni Örnek Spor Halı sahasında Milli kokartlı Hakem Mehmet Kılınç'ın düdüğüyle maçlar başladı. Karşıyaka'daki özel ve kamudaki işçilerin oluşturduğu takımlar 12 hafta boyunca pazar günleri mücadele verdi. Finalde Örnek Spor, rakibi Yeni Girne Spor'u 7- 6 yenerek kupayı ve birincilik madalyasını aldı. Turnuvada ikinci Yeni Girne Spor, üçüncü Elktronik1 Spor ve dördüncü olan Elktronik2 Spor takımları oldu."