2010 Eurovision Şarkı Yarışması'nın albümü çıktı!

25-27-29 Mayıs tarihlerinde Norveç - Bærum'da yer alan Telenor Arena'da 55.'si gerçekleşecek olan 2010 Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne alacak olan 39 sanatçının özel parçalarının tamamının yer aldığı albüm, Eurovision'un heyecanına aşina olan tüm müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

2010 Eurovision Şarkı Yarışması'nın albümü çıktı!
  25-27-29 Mayıs tarihlerinde Norveç ; - Bæ ; rum ' da yer alan Telenor Arena ' da 55 . ' si gerç ; ekleşecek olan 2010 Eurovision Şarkı Yarışması ' nda sahne alacak olan 39 sanatç ; ının ö ; zel parç ; alarının tamamının yer aldığı albü ; m , Eurovision ' un heyecanına aşina olan tü ; m mü ; zikseverlerin beğenisine sunuldu .

Yarı final ve bü ; yü ; k final gö ; sterimleriyle beraber bonus materyaller de iç ; eren Eurovision 2010 DVD ' si de pek yakında piyasaya sü ; rü ; lecek . .

25 Mayıs ' ta 1 . yarı-finalin , 27 Mayıs ' ta 2 . yarı finalin , 29 Mayıs ' ta da bü ; yü ; k finalin gerç ; ekleşeceği Eurovision 2010 ' da ü ; lkemizi Manga grubu ' We Could Be The Same ' parç ; asıyla temsil edecek .

Her sene 120 milyondan fazla televizyon izleyicisini ekran başına kitlemeyi başaran dü ; nya ç ; apındaki en bü ; yü ; k mü ; zik olayı Eurovision ' da bu sene izleyeceğiniz tam 39 sanatç ; ının parç ; alarının bir araya getirildiği bu albü ; mü ; ve yakın zamanda yayımlanacak olan , yarışmanın eşsiz gö ; rü ; ntü ; lerini iç ; eren DVD ' yi tü ; kenmeden edinin !

Kaynak : EMI