Yerli Ve Yabancı Resimlerin Sergisi Açıldı

Adıyaman Cengiz Topel İlköğretim Okulu ve Comenius Pojesi kapsamında yabancı ülkelerden gelen misafirlerin yaptıkları resimlerin sergisi açıldı.

Vali Halil Işık Kültür ve Sanatevi'nde açılan resim sergisinde Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl içersinde yaptıkları resimler ve Comenius Projesi kapsamında Romanya, Macaristan, İtalya, Polonya, Bulgaristan ülkelerinden gelen misafirlerin yağlı boya, fotoğraf, üç boyutlu resimler ve heykeller sergilendi. İki gün açık kalacak sergide 150ye yakın eser sergilendi.
Serginin açılışı Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Alagöz, Okul Müdürü Mahmut Balcı ve Resim Hocası Özlem Yetiş, okul yöneticileri, proje kapsamında Adıyaman'a gelen misafirler ve öğrencilerin katılımı gerçekleşti.
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Alagöz, el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği sergide, din, dil, ırk farklı olsa da görüyoruz ki çocukların aynı çizgilerde buluştuğunu söyledi.
Okul Müdürü Mahmut Balcı ise, kültür alış verişinde bulunulduğunu belirterek, çeşitli ülkelerden öğrencilerin duygularının aynı mekanda birleştiğini söyledi.