Milletvekili Önen, Engelli Basketçileri Tebrik Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, uzun maraton sonucunda başarılı bir performans göstererek Tekerlekli Sandalye ve Basketbol Deplasmanlı 1

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, uzun maraton sonucunda başarılı bir performans göstererek Tekerlekli Sandalye ve Basketbol Deplasmanlı 1. Ligini 2. sırada tamamlayıp Süper Lige çıkan Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımını kutladı.
Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımına övgüler yağdıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, "Tekerlekli Sandalye ve Basketbol Deplasmanlı 1. Liginde 17 maçta 12 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 29 puanla ligi Yalova Engelli Basketbol takımının ardından 2. tamamlayan Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımımız averajla da olsa Süper Lige çıkmayı başardı. Öncelikle kendilerini tebrik ediyorum. Engelli olmalarına ve birçok kimsenin kendileriyle fazla ilgilenmemelerine rağmen hiçbir olumsuzluğa
aldırış etmeden, yılmadan hatta zaman zaman maddi sıkıntılara rağmen deplasmanlarda bile başarılı sonuçlar alarak Süper Lige çıkmayı başarmışlardır. Dolayısıyla Şanlıurfa'mızın adını Türkiye'ye en iyi şekilde duyurmuşlardır. Gençlerimizin her biri birer cevher. Onun için gençlerimizi kutluyor ve herkesin bu gençlerimize sahip çıkmalarını, takımlarını da desteklemelerini arzu ediyoruz" dedi.
Hafta sonu deplasmanda oynadığı Ordu Engelli Basket takımını 66-64 yenerek, Süper Lige çıkmayı başardıklarını belirten Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Veysi Fırat ise, "Süper Lige çıkmak için iyi mücadele ettik. 'Galatasaray`ı, Beşiktaş`ı biz Urfa`ya getireceğiz' demiştik ve sözümüzde durduk. Yeni sezonda mücadele edeceğimiz Süper Ligde Galatasaray, Beşiktaş takımları Şanlıurfa'mıza gelecekler. Bundan dolayı çok mutluyuz. Grubumuzdan ilk 2 takım Türkiye Süper Ligine çıkıyordu.
Bunlardan biride biz olduk. Bu yolda canımızı dişimize taktık ve Allah'a çok şükür son haftamıza gurup 2. olarak girdik. Lig başından bu yana göstermiş oldukları performanslardan dolayı futbolcularımızı kutluyor ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.