Bağlar Belediyesi Ve Tüm Bel-sen Piknikte Buluştu

Bağlar Belediyesi ve Tüm Bel-Sen Diyarbakır Şubesi ortaklaşa piknik düzenledi

Bağlar Belediyesi ve Tüm Bel-Sen Diyarbakır Şubesi ortaklaşa piknik düzenledi. Yenişehir piknik alanında canlı müzik eşliğinde piknik yaparak bir araya gelen belediye personeli ve Tüm Bel-Sen çalışanları kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler.
Dayanışma ve kaynaşma yemeğine Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Başkan yardımcıları Derya Tamriş, Osman Kaya ile Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ile belediye personeli ve aileleri, Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Edip Yaşar ve Tüm Bel-Sen çalışanları katıldı. Piknikte, Bağlar Belediyesi Müzik Grubu ile Kaynartepe Mahalle Evi Müzik Grubu seslendirdikleri parçalarla ve Temizlik Müdürlüğü İşçileri ise sahneledikleri tiyatro oyunlarıyla pikniğe katılanlara keyifli anlar yaşattı. Büyük bir coşku ile
geçen piknikte konuşan Belediye Başkanı Yüksel Baran, bu tür etkinlikleri gelenekselleştirmek istediklerini belirterek, belediye personelinin kaynaşması, dayanışma ruhunun geliştirilmesi için önemli olduğunu vurguladı. Baran, ortaklaşmanın pekiştirilmesi için bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi. Öte yandan Tüm Bel-Sen Şubesi tarafından getirilen palyaçolar çocuklar için en büyük sürpriz oldu. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan palyaçolar uzun süre miniklerle oynayarak şarkılar söyledi.
Verilen yemeğin ardından çalışanların davul-zurna eşliğinde çektikleri halayla piknik sona erdi.