Konyaspor Teknik Direktörü Doğan: 3 Puan bizim için avantajlı bir durum

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Karşıyaka'yı 1 - 0 yendikleri maçın ardından, "Önemli bir rakibi yendik. 3 puan bizim için avantajlı bir durum

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Karşıyaka'yı 1 - 0 yendikleri maçın ardından, "Önemli bir rakibi yendik. 3 puan bizim için avantajlı bir durum yarattı." dedi.

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu maçında Karşıyaka'yı 1 - 0 yenen Konyaspor'da teknik direktör Ziya Doğan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün alacakları bir galibiyetin kendilerini şampiyon yapabileceğini bu nedenle de futbolcularının çok stresli olduğunu söyledi.

Golü erken bulduklarını kaydeden Doğan, "Aslında final paslarını iyi yapabilseydik; rahat olan takım biz olurduk. Fakat oyuncularım şampiyonluğu çok istedikleri için ikinci yarıda önde basmaları gerekirken geri çekildiler. Konuştuk ama futbolcularım stresine yenik düştü. Önemli bir rakibi yendik. Aldığımız 3 puan bizim için avantajlı bir durum yarattı. Ve bu avantajımızı son Altay maçında iyi değerlendirip şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

Konyaspor'un şehir olarak da camia olarak da Turkcell Süper Lig'e yakışacağını dile getiren Doğan, "Son maçta onların beklentilerine cevap verip çok fazla da strese girmeden şampiyonluğu camiaya götürmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz." ifadelerini kullandı.

Doğan, Altay'la yapacakları maçın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olmasıyla ilgili bir soruya da şu karşılığı verdi: "Futbolcu her yerde her zeminde oynayabilir öyle bir şey düşünmüyorum."

Karşıyaka Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise kazanmayı çok istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtirken, "Kazanılması gereken bir maçtı. Hem oyuncularım için hem de Turkcell Süper Lig'i hak eden taraftarlarımız için üzülüyorum." demekle yetindi.