Yozgat Bozok Erkek Öğrenci Yurdu Öğrencileri Piktinte Doyasıya Eğlendi

Yozgat Özel Bozok Erkek Öğrenci Yurdu, bu yıl mezun olacak öğrencileri için mezuniyet pikniği ve gecesi düzenledi.

Yozgat Bozok Erkek Öğrenci Yurdu Öğrencileri Piktinte Doyasıya Eğlendi
Yozgat Özel Bozok Erkek Öğrenci Yurdu, mezun olacak öğrenciler için Çamlık Milli Parkında piknik düzenledi. Pikniği, Bozok Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Çetin, belletmenler ve yurt çalışanları katıldı. Çamlık'ta piknik yapıp eğlenen öğrenciler için akşamda yurt binasında gece düzenlendi. Gecede öğrenciler, şiir okuyup, fıkra ve parodilerle neşeli dakikalar gecirdi, ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan slayt gösterileri sunuldu.
Bozok Erkek Öğrenci Yozgat Yurt Müdürü İbrahim Çetin, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri pikniğin bu yılda düzenlediklerini belirterek, "Öğrencilerimiz sürekli ders çalışmaktan dolayı strese girmekteler. Bu nedenle finaller öncesi öğrencilerimizin üzerindeki stresi atmaları, hem de öğrencilerimize Yozgat'ın güzelliklerini tanıtmak amacıyla böyle bir piknik düzenledik. Ayrıca mezun olan öğrencilerimizin de mezuniyetlerini kutladık" dedi.
4 yıldır Bozok Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan ve bu yıl mezun olan öğrenciler ise, Bozok Öğrenci Yurdu'nda kalmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "4 yılımızı sevgi, saygı, ağabey-kardeş ilişkileri içerisinde tamamladık. Mutluluk içerisinde ve güzel hatıralarla mezun oluyoruz. Bize emeği geçen tüm Bozok Erkek Yurdu yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.