Kazadan Sağ Kurtulup Evrak Aradılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kaldırımı aşarak yoldan aşağı uçup yan yatan cipteki iki kişi kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

Kaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Bodrum Telekom Müdürlüğü binasının bulunduğu yerde gece saat 02:00 sıralarında meydana geldi. Konacık istikametine giden Ali Kaplan'ın (33) kullandığı 48 VM 281 plakalı cip sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeridi geçip kaldırıma çıkarak savruldu. Önce büyük reklam panosuna çarpan cip, kaldırımdan 1 buçuk metre aşağıda kalan alana uçtu. Bir ağacı ve telefon kulübelerini deviren cip, park halinde bulunan Telekom'a ait 06 BF 8407 plakalı otomobilin
üzerine düşerek ön kaputuna zarar verdi. Kazada hava yastıkları açılan cipin sürücüsü Kaplan ve beraberindeki Ömer Tuna (30) kendi çabalarıyla araç içerisinden çıktı.
Araçta önemli boyutta maddi hasar meydana gelirken, sürücü Kaplan da hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan Ömer Tuna trafik polislerine kaza raporu için gerekli evrakları bulabilmek için aracın içerisinde evrak araması ilginç bir görüntü oluşturdu. Sürücü Ali Kaplan da kısa bir süre sonra yeniden kaza yerine döndü. Cip çekiciyle uçtuğu yerden kaldırıldı.
(OU-HO-Y)