Hiçbir futbolcumu göndermem

Turkcell Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'da birçok futbolcu transfer gündeminin zirvesine yerleşti.Ancak Yeşil-Beyazlıların hocası Ertu...



Turkcell Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'da birçok futbolcu transfer gündeminin zirvesine yerleşti.
Ancak Yeşil-Beyazlıların hocası Ertuğrul Sağlam, hiçbir oyuncularını bırakmayacaklarını söyledi. Yeni sezonda yeni başarılar için mücadele edeceklerini bildiren genç çalıştırıcı, "Kadromuzdaki hiçbir oyuncuyu bırakmayı düşünmüyoruz. Onların yanına çok önemli isimler alacağız." dedi.
Şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, "Uzun yıllar sonra bir Anadolu takımının şampiyon olması çok güzel bir duygu. Bunun tabii ki mutluluk ve gururunu yaşayacağız." şeklinde konuştu. Elde ettikleri başarının üzerlerine ayrı bir sorumluluk yüklediğine dikkati çeken Sağlam, bu şampiyonluğa layık olmaya ve Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil etmeye çalışacaklarını dile getirdi. Sağlam, "Artık bu başarıyı devamlı hale getirmeye çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, ülkemizi başarıyla temsil edeceğiz. Onun için çalışmalara başladık. Ekonomik olarak girdilerimiz de olacak. Bunu da iyi bir şekilde değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı. Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un kalecisi Onur'a ve Bordo-Mavili takıma teşekkür eden Ertuğrul Sağlam, "Çünkü Beşiktaş'ı mağlup etmek bize yetmiyordu. Onların oynadığı maçtan gelen netice bizi şampiyon yaptı." diye konuştu. Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe ile büyük bir yarışa girdik. Onlar da kazanabilirdi. Kazansalardı çok üzülürdük. Bu kadar uzun süre şampiyonluk yarışını sürdürdükleri için ben onların taraftarından şunu istiyorum; takımlarını şampiyon olarak görsünler ve öyle davransınlar."
Öte yandan Süper Lig'de şampiyon olarak Yeşil-Beyazlı taraftarlarını sevince boğan Bursaspor'la ilgili tebrik mesajları sürerken, sivil toplum kuruluşlarından da ilginç öneriler gelmeye başladı. Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, Bursaspor'un tarihî başarısındaki en büyük paya sahip olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isminin yeni yapılacak stada verilmesini önerdi.
Boğaziçi Köprüsü yeşil-beyaz
Yıllar sonra Anadolu'dan bir takımın Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşması yurdun dört bir yanında takdirle karşılandı. Bursaspor'un zaferine İstanbul da ortak oldu. Boğaziçi Köprüsü yeşil-beyaz renklerde ışıklandırıldı. Yeşil-Beyazlı taraftarların, 'Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı Boğaz'da sallanacak, yer yerinden oynayacak' tezahüratı da bugün gerçek oluyor. Bursaspor'un 250'şer metrekarelik iki bayrağının perşembe günü Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılacağı bildirildi. BAYRAM EMİR İSTANBUL CİHAN

Zaman