Eğitim gönüllüsü bayanlar fakir öğrenciler yararına kermes açtı

Osmaniye'de kısa adı GÜL-DER olan Gülderen Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına kermes açıldı.

Belediye hizmet binas

Osmaniye'de kısa adı GÜL-DER olan Gülderen Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına kermes açıldı.

Belediye hizmet binası karşısında açılan kermeste dernek üyesi bayanların el emeği göz nuru ürünler Osmaniyelilerin beğenisine sunulurken birbirinden güzel yemek ve tatlılar büyük ilgi gördü.

GÜLDER Başkanı Hatice Ünaldı, sergilenen ürünlerin bayanların özverileri ile ortaya çıktığını belirterek, elde edilecek gelirin öğrencilerin eğitimi için kullanılacak olmasının kendileri için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Kermesin 15 gün boyunca açık kalacağını belirten Ünaldı, hedeflerinin eğitimde maddi imkânsızlıklar yaşayan öğrencilerin daha rahat ve şartlara uygun bir şekilde eğitim görmelerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Ünaldı, "Bir ülkenin geleceğinin yapı taşlarını çocuklarımız oluşturmaktadır. Onların iyi bir eğitim alması Türkiye'nin ileriki yıllara daha iyi hazırlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Hepimiz biliyoruz ki en güzel ve anlamlı yatırım insanlara yapılan yatırımdır. Bizler de bu amaç için dernek olarak böyle bir kermesi düzenledik." dedi.