-çaykur Rizespor Sportif Asbaşkanı Mete: 'Kadromuzu Şekillendirerek En Kısa Sürede Gelece...

-ÇAYKUR RİZESPOR SPORTİF ASBAŞKANI METE: 'KADROMUZU ŞEKİLLENDİREREK EN KISA SÜREDE GELECEK SEZONUN HAZIRLIKLARINA BAŞLAMAK İSTİYORUZ' RİZE (A.A) -Ç

-ÇAYKUR RİZESPOR SPORTİF ASBAŞKANI METE: 

'KADROMUZU ŞEKİLLENDİREREK EN KISA SÜREDE GELECEK 

SEZONUN HAZIRLIKLARINA BAŞLAMAK İSTİYORUZ'

RİZE (A.A) - 20.05.2010 - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizepsor'un sportif asbaşkanı Bekir Mete, kadrolarını şekillendirerek, en kısa sürede gelecek sezonun hazırlıklarına başlamak istediklerini söyledi.

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalara başladıklarını belirterek, 'Yönetim kurulumuz ile çeşitli değerlendirmeleri yaptık. Teknik direktörümüz Ümit Kayıhan'ın sunacağı raporu bekliyoruz. Bu rapor doğrultusunda gelecek sezon ile ilgili planlamamıza başlayacağız. Önceliğimiz iç transfer konusunda olacak. Kadromuzu şekillendirerek en kısa sürede gelecek sezonun hazırlıklarına başlamak istiyoruz' dedi.

Geçen sezon elde edilen başarısızlığın nedenlerinin çok iyi araştırıldığını ifade eden Mete, 'Bir kez daha aynı istikrarsızlığı yaşamak istemiyoruz. Bunun için her şeyi çok iyi inceliyoruz. Bu anlamda tuttuğumuz notlar ve raporlar çok önemli. Başarı ve istikrar için gerekirse radikal kararlar alabiliriz. Çaykur Rizespor camiası hiç bir zaman başarısızlığı kabullenmez. Bunun bilincinde hareket edeceğiz' diye konuştu.

(MS-ZAF-GKH) 

20.05.2010 12:11:12