Köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Afyonkarahisar Köyleri Güzelleştirme, Geliştirme ve Doğal Yaşamı Destekleme Derneği (KÖYLÜMDER), köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Afyonkarahisar Köyleri Güzelleştirme, Geliştirme ve Doğal Yaşamı Destekleme Derneği (KÖYLÜMDER), köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Gazlıgöl Caddesi A101 Alışveriş Merkezi yanında açılan kermes, 25 Mayıs salı gününe kadar açık kalacak. Gıda ve el işi ürünlerinden oluşan kermesin gelirinin tamamı köylerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimleri için kullanılacak.

KÖYLÜMDER Başkanı Nurettin Bayram, kermeste her türlü kıyafetin ve el işlerinin yanı sıra katmer, poğaça, zeytin, pasta ve kek gibi gıdaların satışa sunulduğunu söyledi.

Bu tür sosyal aktiviteleri sürdüreceklerini dile getiren Bayram, amaçlarının köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masraflarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Vatandaşları kermese davet eden Bayram, yöresel doğal yiyeceklerin yanında el emeği göz nuru el işlerinin de vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü bildirdi.