Sercan Yıldırım: Bu Duygu Anlatılmaz Bursa

-SERCAN YILDIRIM: BU DUYGU ANLATILMAZ BURSA (A.A) - 18.05.2010 - BURSASPOR'UN YILDIZ FUTBOLCUSU SERCAN YILDIRIM, TURKCELL SÜPER LİG'DE ŞAMPİYONLUĞA U

 

-SERCAN YILDIRIM : BU DUYGU ANLATILMAZ

BURSA ( A . A ) - 18 . 05 . 2010 - Bursaspor ' un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım , Turkcell Süper Lig ' de şampiyonluğa ulaşmalarına ilişkin , ' Kentteki coşkuyu bu kadar beklemiyorduk . Bu duygu anlatılmaz , ancak yaşanır ' dedi .

A Milli Takım ' ın ABD ' deki kampına katılmak üzere dün akşam düzenlenen kupa töreninin ardından İstanbul ' a giden genç golcü , Turkcell Süper Ligi şampiyon olarak tamamladıklarını ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi .

Şehirdeki heyecan ve sevinci görünce mutluluklarının daha da arttığını vurgulayan yıldız oyuncu , dün akşam saatlerinde üstü açık bir otobüsle şehir turu yaptıklarını hatırlatarak , ' Şampiyon olduğumuzu o müthiş kalabalığı görünce daha da iyi anladık . Kentteki coşkuyu bu kadar beklemiyorduk . Bu duygu anlatılmaz , ancak yaşanır . Çok az kişinin yaşayabileceği mutluluğu biz iki gündür doyasıya yaşıyoruz ' diye konuştu .

Şehir turunu tamamladıktan sonra otobüsle Atatürk Stadı ' na girdiklerinde kendilerini çok daha farklı bir atmosferin içinde bulduklarına işaret eden Sercan Yıldırım , şunları söyledi :

' Sanki tüm Bursa bu anı bekliyormuş . İnsanlar işlerini bırakarak bizlerin peşinden koştu . Dünyanın en mutlu insanları bizdik . Hele o kupayı havaya kaldırdığımızda tüm sezonun yorgunluğunu attık . Büyük bir başarıyı çok güzel bir şekilde kutladık . Bundan sonraki hedefimiz artık Şampiyonlar Ligi . Bu coşkuyu Şampiyonlar Ligi ' nde de sürdürmek istiyoruz . Başarıyı hak eden Bursa ' ya şampiyonluk çok yakıştı . '

18 . 05 . 2010 12 : 54 : 07