Samsun'da 8 Kişi Serbest Bırakıldı Samsun
-SAMSUN'DA 8 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI SAMSUN (A.A) - 18.05.2010 - SAMSUN'UN LADİK İLÇESİNDE 2 POLİSİN ŞEHİT EDİLDİĞİ OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA KAPSAMIND
-SAMSUN ' DA 8 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
SAMSUN ( A . A ) - 18 . 05 . 2010 - Samsun ' un Ladik ilçesinde 2 polisin şehit edildiği olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişi serbest kaldı .
17 Nisanda meydana gelen ve 2 polisin şehit edildiği olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor .
Soruşturma kapsamında teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla Samsun ' da gözaltına alınan 7 kişi ile Osmaniye ' de yakalanan bir kişinin sorgulamaları tamamlandı .
Şüphelilerden Ramazan T , Ramazan Ş , İrfan B . ve Mustafa Mesut İ . Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından , Ladik ilçesi adliyesine sevk edilen diğer şüpheliler İlker G , Mervan T , Vedat T ve Veli U . ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı .
18 . 05 . 2010 10 : 25 : 48