Ertuğrul Sağlam'ın anne ve babası: "Oğlumuzun başarısı ile ne kadar gurur duysak az"

Bursaspor'un Beşiktaş'ı yenerek Turkcell Süper Lig'de şampiyon olması, takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Akçakoca Beyhanlı köyündeki baba oc

Bursaspor'un Beşiktaş'ı yenerek Turkcell Süper Lig'de şampiyon olması, takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Akçakoca Beyhanlı köyündeki baba ocağında da büyük bir coşku ile kutlandı.

Ertuğrul Sağlam'ın Babası Yılmaz Sağlam, şampiyonluk maçını evinde seyretti. Karşılaşmanın son dakikasına kadar büyük bir heyecan içince maçı seyreden baba Yılmaz Sağlam, Fenerbahçe karşılaşmasının 1-1 sona ermesi ile birlikte, "Şampiyon Bursa" diye bağırdı ve basın mensuplarına, "İşte bunu çekin" dedi. Oğlu ile gurur duyduğunu dile getiren baba Sağlam "Şu anda çok mutluyum. 26 sene sonra Anadolu' dan bir takımı şampiyon yapan oğlumdan gurur duyuyorum. Ne Mutlu Bursasporlulara, ne mutlu Bursasporlu yöneticilere, ne mutlu Ertuğrul Sağlam gibi adam gibi adam yetiştiren bir babaya" diye konuştu.

Maçı seyrederken aşırı bir heyecan oluştuğunu kaydeden Yılmaz Sağlam, şampiyonluğun son maça kalmasının kendilerindeki heyecanı daha da arttırdığını söyledi. Maçın sonunda ise şampiyon olmanın sevincini yaşadığını vurgulayan Yılmaz Sağlam, Bursasporlu oyuncuların ve oğlu Ertuğrul Sağlam'ın gözlerinden öptüğünü ifade etti. Oğlu Ertuğrul Sağlam'ın şampiyonluk mutluluğunu Beşiktaş'ta da yaşamasını istediğin ifade eden Yılmaz Sağlam, "Bu mutluluğu Beşiktaş'ta yaşamasını çok isterdim. Beşiktaş'ta nasip değilmiş. Ama burada oldu. Burada olması bizim için daha iyi oldu" şeklinde konuştu.

ANNE SAĞLAM: "YÜCE RABBİME BÖYLE BİR EVLAT VERDİĞİ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN"

Anne Fatma Sağlam, "Yüce rabbime böyle bir evlat verdiği için şükürler olsun" dedi. Oğlunun elde ettiği başarı ile gurur duyduğunu aktaran Fatma Sağlam, "Oğlumun başarısı bizleri son derece gururlandırdı. Şu anda çok mutluyum. Yüce rabbim onları muvaffak etsin" dedi. Oğlu Ertuğrul Sağlam ile maç öncesi görüştüklerini, maçtan sonra ise kendisine ulaşamadıklarını belirten Fatma Sağlam, oğlu hangi takımı çalıştırırsa, onu tuttuğunu anlattı.

Baba Yılmaz Sağlam, maçtan sonra defalarca oğlunu aradığını, ama ulaşamadıklarını söyledi. Yılmaz Sağlam, telefonla oğluna bir kez daha ulaşmaya çalıştı. Ancak telefonun kapalı olduğunu belirtti.

Bursaspor'un başarısı, Beyhanlı köyünde de büyük sevinçle karşılandı. Başta Baba Yılmaz Sağlam' ın ağabeyi Hasan Ali Sağlam olmak üzere köy halkı da Yılmaz Sağlam'ı tebrik etmeye geldi. Yılmaz Sağlam, yaşadığı sevinçten dolayı sabaha kadar uyuyamayacağını sözlerine ekledi.